Відбувся святковий благодійний концерт “Її величність – Музика”.

Дата: 29.09.2023 18:11
Кількість переглядів: 139

                 28 вересня відбувся святковий благодійний концерт Її величність – Музика. Захід присвятили Міжнародному дню музики, який відзначається 1 жовтня. Це свято для всіх, хто любить і розуміє музику, присвятив їй своє життя, хто пише музику і дарує її людям і, звичайно ж, це свято для всіх тих, хто просто її слухає. Адже поки звучить музика на цій землі, буде жити і людство.

         Атмосфера була неймовірно тепла, панував чудовий настрій. Глядачі отримали багато незабутніх емоцій та чудових вражень. Юні вихованці закладу привітали своїх викладачів та всіх присутніх із Міжнародним днем музики.

           Відвідувачі заходу насолоджувалися вокальними виступами, чарівною грою на фортепіано, гітарі, бандурі та інших музичних інструментах. Виконавців вітали теплими посмішками і оплесками. Виступи талановитих учнів наповнили серця слухачів ніжністю та емоційністю, вразили своєю мелодійністю, різноманітністю ліричної музичної палітри. 

Щиро дякуємо директору Шевчук Ірині та її чудовому колективу, також юним талановитим вихованцям і всім хто долучився до організації святкового благодійного концерту.

Окрема подяка кожному хто долучився до збору коштів на підтримку наших хлопців і тим самим наблизив нашу перемогу. Завдяки вам було зібрано 1220 грн, які будуть передані на потреби наших хлопців.  

         Вітаємо всіх з цим чудовим святом! Бажаємо краси, гармонії, творчості та великої насолоди від спілкування з багатогранним світом музики!

         Всі фото можна подивитися в нашій галереї.

https://poninkivska-gromada.gov.ua/album/9100/

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь