Форум відповідального лідерства та волонтерства для дівчат (10-11 серпня; Львів)

Дата: 21.07.2023 10:06
Кількість переглядів: 76

10-11 серпня 2023 у Львові відбудеться перший Форум відповідального лідерства та волонтерства для дівчат!

Проєкт реалізується ГО «Жіноча Ліга» за підтримки Міністерства молоді та спорту України у співпраці з Фондом ім. Гайнріха Бьолля, Бюро Київ — Україна. Офіційними партнерами імплементації проєкту є ініціатива «Посли європейської молоді» в Україні, Американський дім у Львові, Національний університет «Львівська політехніка» та Первинна профспілкова організація студентів та аспірантів Національного університету «Львівська політехніка».

Ми будемо надзвичайно вдячні, якщо ви поширите інформацію про подію, щоб якомога більша кількість представниць вашого регіону отримала можливість долучитись до неї, розвинути свої знання та навички і, як наслідок, допомогти розвинути волонтерство у своїй громаді.

Текст, який ви можете використати для публікації:

Економічна та екологічна кризи, пандемія, повномасштабне вторгнення Росії в Україну, безсонні ночі та дні, сповнені невизначеності та невідомості… Як з цим усім впоратись? Ба більше: як при цьому бути корисною та розвиватись не тільки самостійно, а й допомагати розвиватись своїй громаді та країні?

Відповідальне, ціннісно-орієнтоване лідерство та волонтерство – це новий тренд, який дає відповідь на попереднє запитання. ГО «Жіноча Ліга» запрошує дівчат нашого регіону стати трендсетерками вже зараз та долучитись до спільноти справжніх лідерок.

У рамках події учасниці дізнаються:

-          чим відповідальне лідерство відрізняється від просто лідерства?

-          як можна долучитись до волонтерської діяльності, незважаючи на те, в якому куточку країни ти проживаєш, які ресурси та навички маєш?

-          яким чином розвинути свої навички завдяки програмам та проєктам Європейського Союзу?

-          як, турбуючись про інших, не забувати турбуватись про себе?

Окрім цього, дівчата візьмуть участь у майстер-класі з проєктного менеджменту та разом із командою однодумниць розроблять власну ідею проєкту щодо розвитку волонтерського руху в своїй громаді. І це ще не все: три ідеї, підготовлені в рамках форуму, отримають підтримку в реалізації від ГО «Жіноча Ліга».

Правда ж круто? Але організатори та організаторки підготували ще щось!

Для того, щоб допомогти відволіктись від буремних днів, щовечора буде проходити сесія з запрошеною психологинею та арт-терапевткою, які допоможуть краще пізнати себе та знайти відповіді на питання, які давно турбували. А ще будуть інтерактиви, ігри та тімбілдинги. Куди ж без цього?

Ну що, ви готові до двох насичених днів в компанії амбітних дівчат?

Для участі у події потрібно зареєструватись до 20:00 27 липня 2023 за посиланням: https://forms.gle/5Bdxfp8DdYEnPqBYA

Важливо:

-          участь у форумі можуть взяти лише дівчата 14-17 років (витрати на проїзд, харчування та проживання покривають організатори)

-          загальна кількість учасниць: 50 осіб

-          для участі у події 10-11 серпня 2023 у Львові потрібно обов’язково відвідати підготовчу онлайн зустріч 29 липня 2023 та виконати креативне завдання

-          при відборі список учасниць буде формуватися відповідно до наступного принципу: 50% дівчат без значного попереднього досвіду участі у подібних подіях та волонтерстві, 50% дівчат з певним попереднім досвідом участі у подібних подіях та волонтерстві

Один, два, три… Погнали!

P.S.: слідкувати за усіма новинами щодо форуму ви можете на офіційній Instagram-сторінці проєкту

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь