Прощання з Героєм!

Дата: 02.06.2023 16:12
Кількість переглядів: 753

Сьогодні скорботний день для всіх жителів нашої громади! Ми попрощалися з нашим героєм - Каліновським Павлом! Провести героя в останню путь разом з рідними, бойовими побратимами, прийшло чимало жителів Понінківської громади. Наш Захисник 31 березня 2022 року поклав своє життя  під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Мала Камишуваха Ізюмського району Харківської області.

Павло був добрим та радісним, мав багато мрій та планів на майбутнє, та не судилося...

Нажаль, війна забирає найкращих синів та дочок Батьківщини, найкращих її людей, які не побоялись та стали в ряди воїнів, щоб зустріти ворога та дали йому відсіч заради нашої незалежності, нашої свободи, існування нашої України. Ми ніколи не пробачимо цього окупантам! НІКОЛИ!

Загинув солдат, як справжній мужній герой, віддав життя за Україну, за рідну Понінку, за нас з вами!  Жителі селища зустріли воїна «живим коридором» та провели в останню путь, вистеливши цей шлях живими квітами. Для всіх нас Павло Каліновський був, є і буде прикладом мужності й відваги, гідним оборонцем нашої держави, він загинув за мир, за правду, за рідну мову, за рідну землю. Він той, хто боронив нашу землю від російського окупанта, виборював нам майбутнє!

Глибоко сумуємо та співчуваємо родині Павла. Жодними словами не втамувати біль і не загоїти рани в душі, та світлий спомин про справжнього патріота та захисника України Каліновського Павла залишиться назавжди в наших серцях.

Герої не вмирають, вони вічно житимуть серед нас! Допоки в наших серцях живуть такі Герої – буде жити Україна!

Спи спокійно, Герою. Вічна пам'ять і вічна Слава!

Слава Україні! Героям Слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь