Допомога у рамках Програми «єПідтримка»

Дата: 17.03.2022 15:15
Кількість переглядів: 268

Фото без описуГоловне управління ДПС у Хмельницькій області інформує, що перелік адміністративно-територіальних одиниць, на території яких платникам єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, які перебувають на обліку на відповідній території, може надаватися допомога в рамках Програми «єПідтримка», затверджено розпорядженням Кабінету Міністрів України (КМУ) від 06 березня 2022 року № 204-р (далі – Розпорядження № 204-р).

Розпорядження № 204-р розміщене на Урядовому порталі єдиного веб-порталу органів виконавчої влади України за посиланням

https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-zatverdzhennya-pereliku-administrativno-teritorialnih-odinic-na-teritoriyi-yakih-nadayetsya-dopomoga-zastrahovanim-osobam-v-ramkah-programi-yepidtrimka-204- .

Відтепер українці в областях, де ведуться найактивніші бойові дії, у рамках Програми «єПідтримка» зможуть отримати від держави 6 500 гривень.

Адміністративно-територіальні одиниці, де відповідно до Розпорядження № 204-р надаватиметься така допомога, – це Волинська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Київська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Херсонська і Чернігівська області та м. Київ.

Розмір державної допомоги у рамках Програми «єПідтримка» та порядок її надання під час воєнного стану в Україні визначений постановою КМУ від 04 березня 2022 року № 199 «Питання надання у 2022 році застрахованим особам одноразової матеріальної допомоги у зв’язку із втратою частини заробітної плати (доходу), робота (економічна діяльність) яких тимчасово зупинена внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні» (далі – Постанова № 199).

Постановою № 199 внесені зміни до постанови КМУ від 09 грудня 2021 року № 1272 «Деякі питання надання допомоги в рамках Програми «єПідтримка» (із змінами).

Текст Постанови № 199 за посиланням

https://www.kmu.gov.ua/npas/pitannya-nadannya-u-2022-roci-zastrahovanim-osobam-odnorazovoyi-materialnoyi-dopomogi-u-zvyazku-iz-vtratoyu-chastini-zarobitnoyi-plati-dohodu-robota-ekonomichna-diyalnist-yakih-timchasovo-199 .

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь