Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Понінківського навчально-виховного комплексу «Загальнооосвітня школа І-ІІІ ступенів №1, гімназія» Понінківської селищної ради

Дата: 07.06.2021 13:13
Кількість переглядів: 1512

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про загальну середню освіту», Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти, затвердженого рішенням 14-ї сесії VIII скликання  Понінківської селищної ради  від 18.05.2021 року №4, Понінківська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Понінківського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1, гімназія» Понінківської селищної ради.

          Найменування і місцезнаходження закладу:

Понінківський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1, гімназія» Понінківської селищної ради знаходиться за адресою: вул. Папірників, 20А, смт Понінка, Шепетівський (Полонський) район, Хмельницька область.

        Найменування посади та умови оплати працідиректор Понінківського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1, гімназія» Понінківської селищної ради;

оплата праці здійснюється  відповідно до Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти України від 15.04.1993 р. №102 зареєстрованого в  Міністерстві юстиції України за №56 від 27.05.1993 року; наказу Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005 р. №557 «Про впорядкування умов праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» зареєстрованого в  Міністерстві юстиції України за №1130/11410 від 03.10.2005 р.

       Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу: посаду директора закладу загальної середньої освіти може обіймати особа, яка є громадянином України, має вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста) та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

 

Перелік, кінцевий термін і місце подання документів для участі у конкурсі 

      Особи, котрі бажають взяти участь у конкурсі подають до конкурсної комісії  такі документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

- копія паспорта громадянина України;

- копію документа про вищу освіту  (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;

- довідку про відсутність судимості;

- довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

- документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

- мотиваційний лист, складений у довільній формі;

- дві фотографії розміром 4х6 см;

        Особа може подати інші документи, які підтверджують її професійні та/або моральні якості.

        Документи приймаються конкурсною комісією протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу.  Подача претендентами документів  з 07.06.2021 року. Кінцевий термін подання документів - 29.06.2021 року.

        Документи подаються до загального відділу Понінківської селищної ради за адресою: вул. Перемоги, 51, смт Понінка, Шепетівський (Полонський) район, Хмельницька область.

 

 Дата та місце початку конкурсного відбору, його складові та тривалість:

       Засідання конкурсної комісії по розгляду поданих на конкурс документів претендентів на заміщення вакантної посади директора Понінківського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1, гімназія» Понінківської селищної ради  відбудеться о 10:00 год. 02 липня 2021 року у приміщенні Понінківської селищної ради за адресою: вул. Перемоги, 51, смт Понінка, Шепетівський (Полонський) район, Хмельницька область.

 

       Початок засідання конкурсної комісії  по складанню кваліфікаційного іспиту претендентами на посаду  14 липня  2021 року, об 10-00 год. в приміщенні Понінківської селищної ради.

 

        Кваліфікаційний іспит проводиться за напрямками:

  - знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України «Про освіту»«Про загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, а також Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року № 988-р;

  - вирішення ситуаційного завдання (письмово);

  - презентація державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

Загальна тривалість конкурсу не може перевищувати двох місяців з дня його оголошення.

   Уповноважена особа щодо надання інформації про конкурс та прийом документів  Решетюк Оксана Василівна начальник загального відділу  Понінківської селищної ради (телефон 0970002658, адреса електронної пошти sel.rada.poninka@ukr.net). 

 

                  Селищний голова                               Геннадій ГОНЧАРЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь