ЩИРІ ВІТАННЯ З ЮВІЛЕЄМ

Дата: 22.01.2021 11:42
Кількість переглядів: 443

Зображення може містити: Оксана Бігдаш, усміхається

      22 січня святкує славний ювілей  Оксана Василівна Бігдаш, директор Буртинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Понінківської селищної ради.

     Летять роки, приходять нові учні, вчителі, але школа для кожного  – це частина життя, де кожен вчився новому, отримували знання, перший раз закохувалися і перший раз розчаровувалися, дружили і вчилися бути чесними. Школа – це життя… Життя, в якій головною дійовою особою завжди буде Директор. Директор школи.

       Кожна школа, кожен педколектив має прагнути до самовдосконалення. Час не стоїть на місці, разом з ним змінюються вимоги до освіти, з’являються нові стандарти навчання, сучасне обладнання. І для того, щоб все це працювало та примножувалось, необхідний керівник, який чітко розуміє завдання, поставлене перед ним, котрий здатний вивести школу на більш високий рівень. Таким керівником, енергійним, творчим, цілеспрямованим є Оксана Василівна. Умілий організатор, компетентний керівник. Про її професіоналізм знають не лише в громаді, а й далеко за її  межами. Згуртований педагогічний колектив, який працює в закладі, завжди готовий з радістю підтримати інноваційні ідеї свого директора.

     Вимоглива до себе і до оточуючих, завжди тримає руку на пульсі шкільних справ, може кожного зрозуміти, прийняти, пробачити і завжди готова простягнути руку допомоги як учням і батькам, так і вчителям. А за чарівною посмішкою іменинниці приховано твердість характеру, силу слова та міцність духу.

     З Ювілеєм, Оксано Василівно. Бажаємо Вам залишатися зразком елегантності і чарівності, прикладом цілеспрямованості і впевненості в собі. Нехай Ваша робота доставляє тільки приємні клопоти і задоволення, нехай життя Ваше дарує масу можливостей і щасливих днів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь