І етап Конкурсу-захисту МАН юних дослідників Понінківської ОТГ

Дата: 21.12.2020 11:42
Кількість переглядів: 538

16 грудня 2020 року в режимі онлайн відбувся І етап конкурсу-захисту наукових досліджень учнів-членів Малої академії наук України серед шкіл Понінківської селищної ради.

Всеукраїнський конкурс-захист є одним із провідних заходів МАН. Конкурс проводиться з метою духовного, творчого, інтелектуального розвитку дітей, виховання їх у дусі патріотизму і демократичних цінностей, створення умов для формування інтелектуального потенціалу нації.

Цього року Конкурс містив значні зміни у правилах проведення: замість написання контрольних робіт з базових дисциплін - оформлення та захист свого постеру на відповідну тематику. Сталим залишилося заочне оцінювання робіт учасників та наукова конференція. учасники Презентували найбільш суттєві результати своїх досліджень учні під час конференції . У дискусії брали участь як журі Конкурсу, так і діти. Питання стосувалися того, як нове наукове знання формувалось та його доцільність. 

Роботи були представлені у секції англійської мови. Учасники вміло продемонстрували свої знання та рівень володіння іноземною мовою та презентаційні навички.  

Висловлюємо подяку наставникам та всім, хто долучився до створення наукових проєктів та їх захисту і допомагав юним дослідникам.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь