Герої не вмирають!

Герої не вмирають!

Сьогодні ми попрощалися з нашим земляком, прекрасною людиною, Полюшкевичем Русланом. Все своє життя він присвятив захисту України. З першого дня війни був у найнебезпечніших точках.

День пам'яті і примирення

День пам'яті і примирення

В Україні відзначають День пам’яті і примирення в річницю капітуляції нацистської Німеччини – 8 травня.

Прощання з героєм!

Прощання з героєм!

Прощання з героєм Полюшкевичем Русланом відбудеться 9 травня 2022 року смт.Понінка. 10:00 вул.Чапаєва 1 ,  11:00 смт. Понінка, центральна площа,  12:00 Поховальна служба в костелі.  Поховання буде на майданському кладовищі

Страшна звістка для ще однієї української родини та усього українського народу!

Страшна звістка для ще однієї української родини та усього українського народу!

Поремський Віталій, ще один наш небесний воїн знайшов спочинок у рідному селі... Понінківська ТГ висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу тяжкої втрати ..Відповідальний, житттєрадісний, добрий і щирий хлопець, який прагнув тримати над нами небо…Його загибель - невгамовний біль, який назавжди залишиться в нашому серці ...Слава Герою! Вічна пам'ять!

36-та річниця Чорнобильської катастрофи

36-та річниця Чорнобильської катастрофи

 36 років минуло з моменту аварії на Чорнобильській АЕС, але її наслідки залишаються предметом обговорення світової наукової спільноти. За визначенням UNSCEAR і ВООЗ, Чорнобильська катастрофа віднесена до аварій ядерних об’єктів найвищого рівня.

«Бізнес-коучинг ДОПОМОГА»

«Бізнес-коучинг ДОПОМОГА»

Запрошуємо підприємців вашого регіону скористатися безкоштовною допомогою в межах волонтерської ініціативи «Бізнес-коучинг ДОПОМОГА» та побудувати чи реорганізувати свою діяльність в нових реаліях. Важкий час. Важко зосередитися та налаштувати себе та свою діяльність під час війни. Але УКРАЇНСЬКИЙ БІЗНЕС МАЄ ЖИТИ! Деякі українські бізнес-коучі згуртувалися та знайшли де можуть застосувати свої професійні здібності задля допомоги Україні та українцям – на економічному фронті. До волонтерської бізнес-спільноти входять коучі, які профі з: - фінансів (з великим досвідом роботи з юридичними особами); - економісти; - фахівці з продажів та побудови комунікацій; - психологи. Для отримання допомоги багато дій не потрібно – лише перейти за посиланням у телеграм-групу https://t.me/businesscoachingHELP та написати свій запит чи просто «потрібна консультація». Одразу ж вас підхватить вільний спеціаліст та ви домовитесь про онлайн зустріч або в телефонному режимі у зручний для вас час. Будь-який запит буде прийнят в роботу! Ви зможете знайти вихід із склавшихся обставин! За словами співініціаторки цього волонтерського проєкту Олени Острініної, бізнес-коуча та фінансиста з 22-річним досвідом, вже є підприємці, які змогли налаштувати свою діяльність в нестабільних умовах воєнної економіки або взагалі повністю перепрошити свій бізнес, навіть невеликий. Все реально.

Христос воскрес!

Христос воскрес!

Щиро вітаємо усіх Вас з Світлими Великодніми Святами. Нехай з Великоднем до Вашої оселі прийде здоров'я, любов, щастя, добробут, душа нехай світлішою стає, серце пламеніє любов'ю, а помисли стануть щирими та добрими. Всім нам мирного неба та земних благ!