МЕТОДИЧНА РОБОТА

Дата: 12.01.2018 10:02
Кількість переглядів: 1034

 

Уже традиційно у канікулярний період в навчальних закладах громади проходить ряд методичних заходів.

Зокрема, це майстер-класи на тему: «Практика застосування інноваційних технологій в навчальному процесі» .

04 січня педагоги громади працювали  у Буртинській  ЗОШ І-ІІІ  ступенів.

Проценко Галина Дмитрівна запросила учителів біології та географії та майстер-клас «Гурткова робота як засіб екологічного виховання учнів».

Бак Геннадій Васильович провів майстер-клас на тему «Використання інтерактивних технологій у формуванні громадянських компетентностей школярів» для  учителів історії, української мови та літератури.

Міністерство освіти і науки України впроваджує проект за підтримки представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) через громадську організацію «Дитячий фонд Здоров’я через освіту». Тематика та методика проекту «Вчимося жити разом» реалізує компетентнісний підхід до навчання учнів, яке здійснюється на засадах розвитку життєвих навичок. Саме такий підхід визнано у світі найефективнішим для розвитку психосоціальних навичок дітей та молоді.

Цей курс полягає в тому, щоб досягти позитивних змін у знаннях, ставленнях, намірах, уміннях і навичках, сприятливих для розбудови миру. Навчальний курс сприяє формуванню у дітей та підлітків позитивного ставлення до себе, свого життя та своїх життєвих перспектив, прийняття інших поглядів, поваги до культурних відмінностей, емпатій, солідарності, соціальної відповідальності, почуття справедливості та рівності.

Реалізація цих завдань вимагає від педагога додаткових знань, ставлень, умінь. Тому важливою є наша зустріч  із Поліщук Ганною Йосипівною, методистом Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти,   яка презентувала програму  «Вчимося жити разом», надала  рекомендації щодо впровадження програми курсу в практику роботи.

Бігдаш О.В.  підготувала  тренінг для педагогів-організаторів, вчителів основ здоров’я,  керівників методичних об’єднань початкових класів та класних керівників.

До роботи в семінарі приєднався і колега із Полонської ОТГ – методист відділу освіти, молоді та спорту Полонської ОТГ Фелонюк О.В.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь