Позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації

Дата: 09.04.2020 14:20
Кількість переглядів: 1204

Фото без опису

Протокол № 3

Порядок денний:

 

 1. Про призначення керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації медико-біологічного характеру місцевого рівня та внесення змін до персонального складу Штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

 

Інформує: голова комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Мороз А.В.

 

2. Про стан виконання та вжиття додаткових протиепідемічних заходів з запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території району.

 

              Інформує: директор КНП «Полонська ЦРЛ ім..Н.Говорун» Савіцький І.Л, директор КНП Центр ПМСД Полонської міської ради ОТГ Сімчера І.В, звідуючий Полонським РЛВ ДУ «Хмельницький ОЛЦ МОЗ» України Аврамчук В.В. і начальник управління Держпродспоживслужби в Полонському районі Онуфрійчук В.П.

 

                 

                     Переходимо до обговорення порядку денного засідання комісії.

 

1. Про призначення керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації медико-біологічного характеру місцевого рівня та внесення змін до персонального складу Штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

 

 

 

 Інформує: голова комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, голова райдержадміністрації Мороз А.В.

 

                                             КОМІСІЯ ВИРІШИЛА:

 

1. Інформацію голови комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, голов райдержадміністрації Мороза Анатолія Васильвича, взяти до відома.

 

2. Призначити керівником робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації медико-біологічного характеру місцевого рівня Нарожного Сергія Сергійовича, заступника голови Полонської районної державної адміністрації.

 

3. Відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту населення та роботи з правоохоронними органами районної державної адміністрації (Хилюк В.М.):

 4. підготувати проект розпорядження про призначення керівника з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

                                                                            Термін: 08.04.2020 року

 

 5.Керівнику робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації медико-біологічного характеру місцевого рівня (Нарожний С.С.):

 

5.1.своїм розпорядженням внести зміни в персональний склад Штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації медико-біологічного характеру місцевого рівня та призначити начальником Штабу Хилюка Віктора Миколайовича – начальника відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту населення та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації, в свою чергу звільнити з даної посади Савіцького Івана Леонідовича – генерального директора КНП «Полонська ЦРЛ ім. Н.Говорун» з 08.04.2020 року, при цьому залишивши його виконувати обов’язки, заступника начальника штабу.

 

         6. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

 

     

         2.Про стан виконання та вжиття додаткових протиепідемічних заходів  запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території району.

        

           Інформують: директор КНП «Полонська ЦРЛ ім..Н.Говорун» Савіцький І.Л, директор КНП Центр ПМСД Полонської міської ради ОТГ Сімчера І.В, звідуючий Полонським РЛВ ДУ «Хмельницький ОЛЦ МОЗ» України Аврамчук В.В. і начальник управління Держпродспоживслужби в Полонському районі Онуфрійчук В.П.

  

 

КОМІСІЯ ВИРІШИЛА:

              1. Інформацію генерального директора КНП «Полонська ЦРЛ ім..Н.Говорун» Савіцького І.Л, директора КНП «Центр ПМСД» Полонської міської ради ОТГ Сімчери І.В, звідуючого Полонським РЛВ ДУ «Хмельницький ОЛЦ МОЗ» України Аврамчука В.В. і начальника управління Держпродспоживслужби в Полонському районі Онофрійчука В.П., взяти до відома.

            2. На виконання Постанови КМУ від 11 березня №211 «Про запобігання поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», Постанови КМУ від 16 березня 2020 року №215 та позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних стуацій від 25 березня 2020 року (Протокол №5) і Постанови КМУ від 7 квітня 2020 року №255 «Про внесення змін до постанови КМУ від 11 березня 2020 року №211»  продовжити протиепідемічні заходи з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території району до 24 квітня 2020 року та ввести в дію додаткові заходи по забороні певних видів діяльності підприємств, установ і організацій, а також життєдіяльності населення, згідно пунктів постанови КМУ №255 від 07.04.2020 року, на території району.

                                                                 

     Термін: на період карантину

 

 3. Голові Полонської міської ради ОТГ (Скримський Ф.Ф.), секретарю Понінківської селищної ради ОТГ (Гончаренко Г.В.), Білецькому сільському голові (Бугайову Ю.М.), керівникам установ, підприємств та організацій району, неухильно дотримуватися виконання рішень постанов КМУ та рішень комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій державного, обласного і районного рівнів з метою запобігання виникненню та поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території району.

 

                                                                               Термін: на період карантину

 

4. Керівникам релігійних конфесій Полонського району, зокрема: Благочинному Української православної церкви Івану Ткачуку, настоятелю Української православної церкви  Київського патріархату Андрію Моравському, настоятелю храму Української греко-католицької церкви Володимиру Часковському, настоятелю релігійної громади (парафії) Святої Анни римсько-католицької церкви  Володимиру Копистеринському, заборонити проведення святкових богослужінь на Великодні свята,  поминальний тиждень та провідну неділю з масовим перебуванням людей на період карантину.

               

              5.Начальнику Полонського відділення поліції ШВНП ГУНП у Хмельницькій області (Гаврилюк Д.П.):

        

            5.1.забезпечити виконання вимог Постанови КМУ від 11 березня №211 «Про запобігання поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», Постанови КМУ від 16 березня 2020 року №215 та позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних стуацій від 25 березня 2020 року (Протокол №5) і Постанови КМУ від 7 квітня 2020 року №255 «Про внесення змін до постанови КМУ від 11 березня 2020 року №211», постанови КМУ №255 від 07.04.2020 року, рішення позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації від 08.04.2020 року (Протокол №3) на території району.

              5.2. особливу увагу звернути на виконання дотримання чинного законодавства України керівниками релігійних конфесій Полонського району на період Великодних свят, богослужінь в поминальний тиждень та провідної неділі  з масовим перебуванням людей.

                

                  5.3. про виконання цього рішення, доповісти голові комісії з питань ТЕБ та НС адміністрації, голові Полонської райдержадміністрації до 28 квітня 2020 року. В разі невиконання  рішення керівниками релігійних конфесій до вказаної дати, терміново проінформувати керівника району.

                

                   6. Голові Полонської міської ради ОТГ (Скримський Ф.Ф.), секретарю Понінківської селищної ради ОТГ (Гончаренко Г.В.), Білецькому сільському голові (Бугайову Ю.М.):

              

                     6.1. зобов’язати старост ОТГ, голів сільських рад провести інформаційно–роз’яснювальну роботу з жителями населених пунктів району, щодо заборони проведення святкових богослужінь на Великодні свята, поминальний тиждень та провідну неділю.

                      

                      6.2. терміново довести це рішення засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації до керівників релігійних конфесій.

               

 

                    7. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

 

 

 

          Рішення комісії обов’язкове до виконання на території району.!

 

 

 

 

Голова комісії з питань ТЕБ та НС району,

голова райдержадміністрації        о/п                                             А.Мороз

 

Секретар комісії                            о/п                                              В.Хилюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь