привітання ветеранів великої вітчизняної війни

Дата: 08.05.2018 08:42
Кількість переглядів: 1653

 

      З кожним роком все більше спливає часу від знаменної дати «Великої Перемоги». З кожним відірваним листочком календаря, свідків та учасників тієї страшної та в той же час величної події, стає все менше. І час не зупинити. На жаль, зовсім мало залишилось людей, що можуть розповісти якою ціною здобувалась Перемога. Чим більше час віддаляє нас від подій  Другої світової війни, тим ціннішими для нас стають хвилини зустрічей з ветеранами. Для нас, нащадків солдатів Великої Перемоги, найвищою життєвою істиною є вірність їх справі і громадянському обов’язку, довічна синівська шана і повага. Наш земний уклін усім, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край.
Вже не перший рік напередодні свята керівники апарату Понінківської селищної ради за доброю традицією  провідують ветеранів війни.  Не порушено традиції і цього року.

     7 травня  заступник селищного голови, Савич Сергій Олександрович, керуюча справами виконкому, Левчук Лариса Вячеславівна та голова ради ветеранів, Гордійчук Ірина Костянтинівна, завітали до кожного з учасників бойових дій Великої Вітчизняної війни до дому.  Вітаючи фронтовиків зі святом з нагоди 73- річниці Другої світової війни, представники селищної ради вручили гостинці, висловили найтепліші слова подяки за мужність, героїзм та подвиг, побажали міцного здоров'я та довголіття. Зустріч з ветеранами війни пройшла у теплій дружній атмосфері.

     За дорученням депутата Хмельницької обласної ради, Дехтярука Олександра Миколайовича, також було вручено окремі гостинці учасникам бойових дій Великої Вітчизняної війни.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь