Відкриття пожежного підрозділу

Дата: 29.03.2017 14:34
Кількість переглядів: 896

Відкриття пожежного підрозділу

                           Фото без опису       

Новостворену пожежну команду урочисто відкрили у смт. Понінка. Створення сучасного пожежно-рятувального підрозділу забезпечить належну пожежну безпеку шістьом навколишнім селам.

      Аби рятувальники могли успішно виконувати свої професійні обов’язки, їх забезпечили всім необхідним: захисним одягом,  спорядженням; відповідною технікою – пожежним автомобілем, моторними рятувальними човнами та двома мотопомпами, що допоможе не тільки оперативно ліквідовувати пожежі, а й рятувати людей на воді. Також у підрозділі  були створені всі необхідні умови для несення служби: пункт зв’язку частини, теплі та затишні кімнати відпочинку, їдальня та просторий гараж для рятувальної техніки і спорядження.

      Варто зазначити, що понад 40%  місцевості Понінківського району вкриті густим лісом. До того ж у цьому населеному пункті досі функціонує картонно-паперова фабрика, відтак, заходи безпеки тут зайвими не будуть.

       Також завдяки створенню нового пожежного підрозділу роботу отримали 14 бійців – саме таку кількість місць налічує штат пожежної команди.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь