Пошук

Виставка-конкурс «Новорічна композиція»

Дата: 21.12.2017 11:06
Кількість переглядів: 828

18 грудня 2017 року у актовій залі Понінківської селищної ради відбулася І (Перша) різдвяно-новорічна виставка-конкурс «Новорічна композиція». У виставці брали участь учні, вихованці та педагогічні колективи освітніх закладів Понінківської селищної ради.

Виставка зібрала  в залі  людей  різного віку. Але усіх об’єднує одне: усі  знаходяться в передчутті – ось-ось, ще трохи і наші душі та серця заповняться різдвяним дзвоном, що очищує, вселяє віру і надію, дарує спокій, надихає творити добрі справи.

Незабаром кожна домівка засяє яскравими вогниками, заіскриться новорічними прикрасами, які зроблять кожну хату теплою та затишною. І будуть серед них найкращі, наймиліші, найтепліші – зроблені своїми руками, дитячими руками.

За допомогою дитячих робіт всі долучитися до світу прекрасного, світу мистецтва, творчості, краси, неповторності, традицій українського народу, єднання з європейською культурою, і їх розуміння юними українцями.

Активними учасниками виставки стали учні та вихованці освітніх закладів громади, педагогічні колективи, які, крім того, стали учасниками і кількох новорічних майстер-класів.

Журі виставки: Левчук Л. В., Свінціцький В. Б., Дубенюк І.І.,Санкевич А. Я., Прудкий С.В. – визначали переможців у семи номінаціях.

Всі учасники виставки були нагороджені дипломами учасників та сувенірними подарунками, а переможці у виставці-конкурсі отримали призи, які були придбані завдяки спонсорам виставки, а саме підприємцям: Гончаренку Геннадію Володимировичу, Слотюку Борису Олеговичу, Чмиру Петру Миколайовичу та директору ТОВ «ПКПФ – Україна»  Прудкому Сергію Володимировичу.

Дякуємо нашим спонсорам  за розуміння, підтримку, бажання і можливість долучатися до таких заходів.

Сподіваємося, що захід стане традиційним та розширюватиме коло учасників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь